ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλες αυτές τις μέρες που τα σενάρια δίνουν και παίρνουν γύρω από το μέλλον του Ηρακλή μας, επιλέξαμε να μην πάρουμε θέση. Δε θέλουμε να επηρεάσουμε κανέναν, δε θέλουμε τα μέλη μας αλλά και όσοι μας εμπιστεύονται να ψηφίσουν έχοντας «πάρει γραμμή».

Ακόμα και αυτή την ανακοίνωση επιλεγούμε να τη δημοσιεύσουμε ακριβώς τη στιγμή που κλείνουν οι κάλπες και πριν ακόμα μάθουμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Θέλουμε λοιπόν μέσω αυτών των λέξεων να εκφράσουμε την απαίτηση όλων των μελών του συνδέσμου μας, αλλά και πολλών ακόμα οπαδών του Ηρακλή για τη συνέχιση του δικαστικού αγώνα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του σημερινού «δημοψηφίσματος», ενάντια στη μεθοδευμένη και πέρα για πέρα άδικη απόφαση υποβιβασμού του Ηρακλή από την Ε.Π.Ο.

Το χρωστάτε σε όλους όσους συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, το χρωστάτε σε όλους όσους παράτησαν οικογένειες και παιδιά για να βρεθούν στο Κατσάνειο, στους δρόμους και όπου αλλού τους ζητήθηκε, το χρωστάτε σε όλους όσους έχασαν τον ύπνο τους από το άγχος, το χρωστάτε στην ιστορία του Ηρακλή.

Σε αυτή τη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόμαστε το μοναδικό που μπορεί να μας λυτρώσει είναι η ηθική δικαίωση για τον δίκαιο αγώνα που κάναμε… μην μας προδώσετε!!

ira-history


Κύλιση στην Αρχή